Om Oss.

Vår restaurant Bragerneskroa er en nyetablert restaurant som ligger i hjertet av Drammen. Bygget er opprinnelig fra 1896, men som ble modernisert senest i 2008. Restauranten er nå nyoppusset og klargjort for at du og dine skal kunne nyte en fantastisk rett eller et glass vin, med utsikt over Drammenselven. Vi ønsker deg og dine velkommen!

Restauranten er bygd opp for å kunne gi våre gjester den beste opplevelsen. Bragernes Kro er en restaurant som kommer til å ha en hyggelig, uformell atmosfære egnet for private personer, familier og selskaper. Hovedmålet er å gi våre gjester en luksuriøs opplevelse, til en rimelig pris. Kort fortalt – en matopplevelse dere senest vil glemme!

Kjøkkensjefen vår, Nurullah, har jobbet med mat og kjøkken i over 20 år. Nurullah har tatt den norske, tradisjonelle hjemmelagde maten inn til sitt hjerte og har kun fokus på å gjøre dere som gjester fornøyde. Maten blir laget med kjærlighet og det garanteres at kvalitet er høyt på listen. Maten og utstyrene som blir benyttet, blir kontrollert nøye flere ganger daglig, for å kunne tilby mat av høyest kvalitet – både smaksmessig men også næringsmessig.

Vi ønsker dere velkomne til Bragernes Kro og gleder oss til å se deg og dine!